Se sprašujete, zakaj izbrati Hotel TV sistem in zakaj ne bi še naprej uporabljali standardnega kompleta?

Home / Partnerske objave / Se sprašujete, zakaj izbrati Hotel TV sistem in zakaj ne bi še naprej uporabljali standardnega kompleta?

Ste se že kdaj vprašali, zakaj izbrati Hotel TV sistem? Zakaj ne bi še naprej uporabljali katerega izmed standardnih kompletov?

Odgovor je enostaven: sodoben Hotel TV vam daje pomembno tržno prednost.

Zmanjšani stroški, večji prihodki

Z različnimi vgrajenimi funkcijami za varčevanje z energijo lahko prihranite več tisoč evrov  v tekočih stroških življenjske dobe hotelskih televizorjev.

Velik prihranek časa

Hotel TV je posebej zasnovan za enostavno kloniranje nastavitev z enega televizorja na vse ostale v vašem hotelu. Tudi na daljavo, iz katere koli lokacije v hotelu. Pri standardnimi televizorjih to ni mogoče. Vsakega je treba programirati individualno. Vsakič, ko bo prišlo do spremembe programske sheme, boste morali znova konfigurirati kanale na vsakem posameznem televizorju. Razlika v porabljenem času in energiji, ki je za to potrebna, je lahko ogromna.

Zaščita gostov v sosednjih sobah

Proizvajalci opreme so sprejeli številne ukrepe za zmanjšanje morebitnih težav. Na primer, vgrajena je možnost omejitve glasnosti aparatov, da ne bi motili gostov v sosednjih sobah. Zaklepanje menija, ki zagotavlja, da nastavitve, ki ste jih programirali v televizorju, ostanejo takšne, kot morajo biti. Bolj varna Smart TV preprečuje motnje pri posameznih funkcijah. Omogoča tudi prilagajanje in upravljanje lastne ponudbe. Posebni daljinski upravljalniki, ki gostom ne dovoljujejo odstranjevanja baterij.

Gost je najpomembnejši

S Hotel TV televizorji je mogoče prikazati pozdravno sporočilo ob njihovem prihodu v sobo. Prav tako se lahko prikaže poseben zagonski kanal z ustreznimi informacijami o vašem hotelu in okolici. Predstavitev je lahko skozi video ali pa skozi slike in besedilo. Na nekaterih višjih modelih lahko dodate prikaz časa.

Strokovna služba

Ponudniki Hotel TV so so praviloma vedno na voljo, da vam pomagajo. Kadarkoli in kjerkoli boste morda potrebovali storitve popravila sistema ali posameznega televizorja. Običajno ponujajo tudi najširšo izbiro najmodernejših namenskih hotelskih televizorjev. Poleg tega lahko ponujajo tudi najemni program.

Profesionalna izdelava

Hotel TV sistemi so zgrajeni za profesionalno uporabo in se zato za izgradnjo uporabljajo izključno komponente z boljšimi specifikacijami. To pomeni, da so potrošniški sklopi zasnovani v skladu z najstrožjimi normativi.

zakaj izbrati Hotel TV sistem
Zakaj izbrati Hotel TV sistem?Zato ker sodoben Hotel TV daje pomembno tržno prednost.
Še nekaj dodatnih podrobnosti, zakaj izbrati Hotel TV sistem in katere ugodnosti sodobni sistemi vključujejo

Osnovni paketi Hotel TV vključujejo naslednje funkcije:

 • standardna garancija,
 • možnost zaklepanje menija v nastavitve hotelskih TV-sprejemnikov,
 • možnost omejitev glasnosti (preprečuje, da bi gost uporabljal prekomerno glasnost in motil druge goste,
 • izbira kanala ob vklopu (omogoča vnaprejšnje programiranje zagonskega kanala.

Dodatne funkcije Hotela TV lahko vključujejo tudi:

 • enostavno kloniranje televizijskih nastavitev (shranite nastavitve na enem televizorju in nastavitve uporabite tudi na drugih, kjer to želite),
 • pozdravno sporočilo (Ob vklopu televizorja se prikaže logotip ali slika in standardno pozdravno sporočilo,
 • integrirana ura / alarm (omogoča vašim gostom, da z daljinskim upravljalnikom nastavite bujenje,
 • integrirana povezljivost (omogoča priključitev zunanjih naprav na hotelsko televizijo,
 • izhod za zvočnike v kopalnici,
 • posebni hotelski daljinski upravljalnik,
 • stojalo z možnostjo vrtenja (hotelski televiziji so lahko opremljeni s prilagodljivim stojalom, ki nudi gostom odličen pogled na televizijo,
 • varnostni vijaki (preprečuje nesreče, poškodbe in tatvine),
 • Smart TV (dostop do Facebook-a 1, Twitter-ja 2, YouTube 3 in ostalih priljubljenih aplikacij, neposredno preko televizorja.