Ali razmišljate o nakupu novih televizorjev in načrtujete posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema?

Home / Partnerske objave / Ali razmišljate o nakupu novih televizorjev in načrtujete posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema?
Ste ponudnik v branži, kjer ste svojim gostom in strankam primorani ponuditi tudi nekatere dodatne storitve? Ena izmed teh je nadgradnja sistema in posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema.

Ponudniki hotelskih storitev (če tega v preteklosti že niste naredili) morate počasi razmišljati o nakupu sodobnih televizorjev in načrtovati posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema? Ni skrivnost, da so uporabniki praviloma že navajeni na velike televizijske oddaje z visoko ločljivostjo. Prav iz tega razloga približno nekaj takega pričakujejo tudi od ponudnikov, kjer gostujejo in na potovanjih.
Povprečni popotnik je zdaj “oborožen” z množico pametnih naprav, ki segajo od pametnega telefona, tabličnega računalnika in različnih prenosnih računalnikov. Nekateri premorejo tudi fotoaparate, ki omogočajo neposredno povezavo z Wi-Fi. Zato se je potrebno pravočasno zavedati, da mora biti omogočen dostop do storitev Hospitality TV vsem napravam, ki se nahajajo v njihovi prtljagi. Približno na enak način, kot jim je to na voljo tudi doma.

Za potrošnike velja velikost televizijskega zaslona statusni simbol, podobno kot eleganten avto na domačem dovozu

Nogometne tekme, filmi, nadaljevanke ter serije se na 32-palčni televiziji ne prinašajo enakega zadovoljstva, kot na kakšnem večjem aparatu. Postopen pohod na večje, tanjše in televizorje višjih ločljivosti z ravnimi zasloni je postal skoraj nuja.

Posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema
Posodobitev hotelskega Hospitality TV sistema bo omogočila gostom souporabo naprav, ki jih prinesejo s seboj na dopust…

To isto se je neposredno preneslo tudi na gosta med bivanjem v hotelih in na počitnicah. Gosti so vedno bolj pozorni na to, kar ponuja njihov hotelir. Hospitality TV v sobi, ki omogoča tudi zanesljiv Wi-Fi, je odločilnega pomena za prvi vtis gostov. Ne samo, da jim mora hotel omogočati možnosti, ki so vsaj tako privlačne, kot tiste, ki jih nudijo naprave v kovčkih in žepih gostov. Naprave v sobi morajo biti sposobne omogočati souporabo gostujočih naprav. Hospitality TV sistemi morajo ponujati možnost priključitve v omrežje in možnost upravljanja. Ta povezljivost, skupaj z izvajanjem drugih tehnologij za izmenjavo medijev, kot sta DLNA 1 in Wi-Di 2, pomeni, da sodoben Hospitality sistem dopolnjuje ponudbo. Omogočati mora priklop majhnih prenosnih naprav in prenos medijskih vsebin iz njih na velike zaslone v sobi. Gostom mora omogočati, da si ogledajo svoje slike, gledajo svoje filme, pretakajo svoje predstavitve in nadzorujejo vsebino na televizorju, tudi s katero izmed svojih osebnih prenosnih naprav.