Zabavne teambuilding igre Food market

Home / Aktualno / Zabavne teambuilding igre Food market

Zabavne teambuilding igre Food market organizirajo v ETC Adriatic, ki poleg zabavnega teambuildinga ponujajo še široko paleto aktivnosti. Njihovi teambuilding programi vas bodo navdušili, saj s svojim znanjem in izkušnjami izpeljejo odlične programe, poskrbijo za celostno organizacijo in ponujajo idilične lokacije. Podjetja, ki se odločajo za izvedbo teambuilding dogodkov, dobro vedo, da je druženje zaposlenih izven delovnega časa, dobrodošla sprememba po dolgih urah stresnega dela. Team building igre so vsekakor najprej namenjene zabavi zaposlenih, a skrivajo še mnogo več. Predvsem so najboljši način za krepitev in spodbujanje timskega duha, v skupini se močno poveča pripadnost, komunikacija postane odprta in poveča se medsebojno zaupanje v skupini. Teambuilding agencija ETC Adriatic s svojimi teambuilding programi delujejo na področju Slovenije, Hrvaške, Italije in Avstrije, njihova trenutno najbolj vroča ponudba je prav gotovo teambuilding kuhanje, ki so ga poimenovali Food market.

O teambuilding agenciji ETC Adriatic

Teambuilding agencija ETC Adriatic ima sedež v Kamniku, slovenskim podjetjem pa se je vtisnila v spomin kot ena izmed najbolj prepoznavnih agencij, ki organizira t.i. adrenalinske team building programe. Vsa podjetja, ki so že sodelovala z ETC Adriatic, vam bodo potrdila, da so njihovi programi več kot samo organizirani perfektno in edinstveno, a hkrati tudi polni adrenalina in prilagojeni naročniku.

Kaj so zabavne teambuilding igre Food market ?

Kadar želite, da se vaši zaposleni naučijo spretnega ravnanja z osebnimi financami, se zdravo prehranjevati in ob vsem tem biti v dobri formi, potem so za vas kot naročeni teambuilding programi, ki ponujajo team building kuhanje. Teambuilding igra Food market je kombinacija dinamičnega teambuilding programa, kjer morajo udeleženci pod časovnim pritiskom organizirati kompletno izvedbo kulinaričnega dogodka, od postavitve kioska, nakupa sestavine, kuhanja, aranžiranja in prodaje svojih izdelkov. Skupina mora pokazati svoje marketinške sposobnosti, kreativnost in povezanost. Cilji družabnih iger teambuilding programov pa so lahko tudi cilji marketinga in mogoče celo cilji podjetja.

Kako potekajo zabavne team building igre Food market?

Team building igre Food market na izjemno domiseln in zabaven način,  vodijo ekipe skozi kulinarično in marketinško zgodbo. Ekipa mora najprej iz lesa in kartona sestaviti kiosk in ga okrasiti. Nato je na vrsti kuhanje, ustvariti morajo kulinarično umetnijo in tudi časovno tekmovati z ostalimi udeleženci. Svoj kulinarični izdelek mora vsaka ekipa predstaviti kot zgodbo, ki bo izdelek uspešno prodajala. Tekmovalci lahko s svojimi izvirnimi idejami pridobijo še dodatna sredstva in z njimi v trgovini organizatorja kupijo sestavine, ki bodo njihovo kulinarično pravljico naredilo še lepšo in jih popeljalo proti zmagi.

Komu je  namenjena team building igra Food market?

Team building programi Food market se lahko izvajajo na prostem, lahko najamemo piknik prostor, možen pa je tudi najem dvorane. Lahko se izvaja na konferencah, seminarjih, piknikih in zabavah ob koncu leta. Dogodek traja dve uri, na voljo pa imate več tem kulinarike in izvedbo različnih stojnic. Organizatorji team building delavnice kuhanja vam obljubljajo, da vam ne bodo ničesar vsiljevali, dogodek bo potekal sproščeno, v timskem duhu in predvsem se boste neizmerno zabavali.

Vir:

etc-adriatic.si