Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde

Home / Partnerske objave / Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde

V spodnjem zapisu predstavljamo Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde.

Kdo so Kritine Majde?

Podjetje Kritine Majde je specializirano podjetje za prodajo in izdelavo kovinskih kritin, ter drugih izdelkov iz pločevine.

Poleg kritine ponujajo tudi širok izbor dodatkov za strehe: paroprepustne folije, kapne rešetke, slemenske in prezračevalne trakove, vse vrste vijakov- tesarske vijake in tudi vijake za trapezne kritine, ki so potrebni za pritrjevanje kovinske kritine, izdelava žlebov in strešnih obrob.

V ponudbi imajo tudi dostavo pločevinaste strehe po vsej Sloveniji in preko njenih meja.

Podjetje se nahaja na Dolenjskem, na Poljanah pri Mirni peči.

Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde

Ponudba pločevinastih streh  je obsegala že preko 20 oblik kovinskih kritin. Poleg različnih oblik, je na voljo tudi okoli 10 različnih kvalitet in v vsaki kvaliteti približno 5 različnih barv. Skupaj torej preko 50 različnih barv.

Kovinska kritina v obliki strešnika

Je estetske oblike, podobna klasičnim betonskim in opečnim kritinam. Poleg tega da združuje lastnosti vseh teh kritin, ima še veliko ostalih prednosti.

Pločevinasta streha – kritina v obliki strešnika,  je primerna tako za družinske hiše, nadstreške za avtomobile, nadstreške za stroje, gospodarske objekte, kot tudi za kmetijske objekte. S pločevinasto strešno kritino se lahko pokrije streha ne glede na material, iz katerega je nadstrešek izdelan, pa naj gre za kovinski, ALU ali pa leseni nadstreški).

Glede na moderno obliko profilov,  jih uporabljajo tudi projektanti in arhitekti pri snovanju sodobnih objektov, saj združujejo tradicijo in sodobno tehnologijo.

Trapezna kritina

Trapezne kritine, so funkcionalne oblike pločevinaste strešne kritine. Predvsem so zelo enostavne za izdelavo in tudi za montažo.

Primerne so tudi za fasade objektov in  za strehe z majhnimi  nakloni.

Na izbiro je preko 40 različnih barv in tudi kvalitet, tako kritine v obliki strešnika kot tudi trapezne kritine.

Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde, uporablja samo pločevino iz evropskih jeklarn (VoestAlpine, SAAB, RUUKKI, ArcelorMittal, Marcegaglia, …)

Poleg funkcionalnosti imajo kritine tudi zelo dolgo življenjsko dobo, saj so obojestransko pocinkane. Na nekatere priznavajo tudi 50 letno garancijo.

Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde

Oznake besedila: Pločevinasta streha – kovinske Kritine Majde