NAVDIHAJOČ INDOOR PAINTBALL IN NEPOZABNI NERF FORTNITE  

Home / Aktualno / NAVDIHAJOČ INDOOR PAINTBALL IN NEPOZABNI NERF FORTNITE  

Bi radi presenetili vašega otroka in mu priredili najboljšo zabavno igro nepozabni Nerf Fortnite ali pa igro ekskluzivni navdihajoč Indoor Paintball. Če še ne veste katero igrano igro bi vi izbrali Vam bo ta članek pomagal pri vaši odločitvi za nepozabno noro dogodivščino.  Posebne Nerf Fortnite puške in pištole so strelne igrače, ki streljajo s penastimi izstrelki in poskrbijo za največjo varnost in s tem nepozabno, brezskrbno noro zabavo.

Indoor Paintball je igrana igra, kjer se igra z Paintball Markerji(replika pušk) in z penastimi G-balls kroglicami. Igra pa je tudi varnejša, ker se na Indoor-notranjem poligonu ne strelja z običajnimi paintball kroglicam.

 

Obe igrane igre Indoor Paintball in Nerf Fortnite vam ponujata nepozabno novo doživetje, da se sprostite in tako lahko taktično odigrate igre, se pomerite kdo ima boljšo taktiko v samih igrah, kdo ima najboljše načrtovanje, dobro strategijo, kdo je najboljši strelec in se naučite igranje taktičnih iger v teamskem duhu.

NEPOZABNI NERF FORTNITE

Pri Nerf Fortnite se uporablja tako imenovani BLASTERJI(puške,pištole), ki streljajo penaste metke s plastično ovalno konico, ki so pa predvsem neboleče. Blasterji so našim otrokom že zelo zelo poznani in so zelo popularni in jih redkokatero gospodinjstvo ne pozna. Dandanes spol ne predstavlja ovire, tako da imajo danes tudi najmlajše punčke tudi Nerf Fortnite blasterje doma.

PRAVILA IN OPREMA NERF FORTNITE

Pred samo igrano igro profesionalni animator zbere otroke in skupaj sestavijo karseda pravične ekipe. Začne se razlaga osnovnih pravil iger in osnovna varnostna pravila na samem poligonu in med igrano igro. Sledi demonstracija uporabe same profesionalne  opreme Nerf Fortnite blasterjev.

Pri sami aktivnosti so prisotni profesionalni animatorji, ki poskrbijo, zabavajo, nadzorujejo in pomagajo otrokom pri sami igri. Animatorji so izkušeni in se tudi kdaj vključijo v samo igrano igro, da popestrijo celotno dogajanje.

OPREMA NERF FORTNITE

Pri igranju igre smo opremljeni z :

  • Očala (zaščita za oči)
  • Rutka (rdeče in modre barve za razlikovanje nasprotne ekipe)
  • NERF FORTNITE blasterji(replika puške in pištole)
  • NERF puščice (penasti metki)

nerf fortnite

NERF FORTNITE WARS

Ko smo pravično razdelili otroke v dve ekipi, se vsaka ekipa odpravi v svojo bazo, kjer se igra začne na znak animatorja.

Na samem poligonu so že v naprej skriti blasterji Nerf  in dodatki za blasterje ter metki katere morajo otroci najti v prvi igrani igri. Nerf igre potekajo brez napetega tekmovanja kar pomeni da ni važna zmaga ampak nora nepozabna zabava. V vsaki ekipi lahko otroci razvijejo strategijo za premagovanje nasprotne ekipe, samo taktiko, kako nasprotniku pobrati čim več streliva in tako nasprotniku zmanjka streliva oziroma, ga ima zelo malo za naslednjo igrano igro.

Otroci imajo med samo igro neomejeno število metkov, prav tako pa si med igro lahko izmenjujejo blasterje kar jih pripravi na kar se da najboljšo taktiko za samo igro.

indoor paintball

 

NAVDIHAJOČ INDOOR PAINTBALL

Indoor Paintball je igra, ki je  atraktivno nora zabavna igra, in predvsem varen šport, ki ga lahko igra prav vsak in je že zelo dobro in dolgo poznana prav  po celem svetu. Tu gre za tekmovanje z ekipami, druga proti drugi, vam ponuja različne taktike v samih igrah.

Paintball Indoor se igra na notranjem poligonu, tako ni umazanije in s tem je še večji poudarek na  varnosti na samem poligonu.

Notranji poligon pa pomeni prav to, da , da vam prav noben zunanji pojav ne predstavlja ovire, tak da slabo vreme ne pride v poštev.

 

Igra pa vam ponuja nepozabno noro doživetje, da se sprostite in odigrate igre z vašo ekipo v službi, kot Team building, za fantovščino, praznovanje vašega ali otrokovega  rojstnega dne, se na poligonu pomerite z prijatelji, z družino, manjšo družbo ali pa se podajte v igre ob prostem času.

Indoor poligon nam ponuja najatraktivnejši adrenalinsko-zabavni in smiselno  taktično postavljen poligon, kjer boste doživeli noro nepozabno zabavo.

 Če vas je ta članek in bi radi uživali v igrah navdihujoč Indoor Paintball ali nepozabni Nerf Fortnite, je to vaša prava odločitev.