GOOGLE OGLAŠEVANJE – Vse kar ste že vedeli 😉

Home / Partnerske objave / GOOGLE OGLAŠEVANJE – Vse kar ste že vedeli 😉

GOOGLE OGLAŠEVANJE

google oglaševanje
En od najpomembnejših vsebin, ki nam jih je internet podaril, je vsekakor Google iskalnik in posledično Google oglaševanje. Ljudje po vsem svetu uporabljajo Google, če želijo dobiti odgovore in rešitve za svoja vprašanja oz. probleme. Iščejo lahko želene destinacije, stvari, ki jih želijo početi, in seveda izdelke ter storitve, ki jih lahko prav vi ponujate. Zaradi tega je učinkovito spletno oglaševanje pomembna dejavnost ne samo, da bi povečali dobiček, ampak tudi, da bi spoznali vaše občinstvo.

KAJ POMENI GOOGLE OGLAŠEVANJE 

Google oglaševanje je ena od največjih in najbolj uporabnih možnosti oglaševanja po vsem svetu. Razvoj tehnologije je zahteval in uvel nove marketinške metode. Zato je milijon podjetnika po vsem svetu začelo svoje izdelke in storitve deliti na spletu, da bi pridobili nove kliente in izboljšali svoje poslovanje. Google oglaševanje vam omogoča, da oblikujete in objavljate oglase, določeni ciljni skupini. Uporaba ključnih besed bo vašemu oglasu pomagala, da bo prvi v iskalniku, ko vaš ciljni kupec s pomočjo Googla išče določen izdelek ali storitev, ki jo vi imate v ponudbi.

VRSTE GOOGLE OGLASA

Google ponuja različne tipe kampanj, ki jih lahko uporabljate:

  • Iskalna kampanja: oglasi se pokažejo kot besedilni oglasi.
  • Oglaševalska kampanja: uporablja Googlove partnerje za prikazovanje vašega oglasa na različnih spletnih mest po vsem internetu.
  • Nakupovalna kampanja: vaše izdelke oglašujete na bolj vizualen način.
  • Video kampanja: oglasi, ki se prikazujejo pred video posnetki na YouTubu

KOLIKO STANE GOOGLE OGLAŠEVANJE 

Zelo je pomembno vnaprej določiti, koliko denarja boste potrebovali, da bi bili zadovoljni z vašimi oglasi. Seveda se bodo številke vedno spreminjale in nikoli ne boste imeli točenega proračuna, ampak imeti načrt je vedno najboljša možnost. Tudi cena oglaševanja na Googlu je odvisna od kakovosti oglasa, od tega, kaj vi želite in kakšne cilje imate. Dobra plat Google oglaševanja je ta, da imate popoln nadzor nad stroški. Če nastavite proračun, ga Google oglaševanje nikoli ne bo presegel, program pa bo napovedal vaše rezultate glede na proračun, ki ste ga nastavili.

ZAKAJ UPORABLJATI GOOGLE OGLAŠEVANJE

  • Povečuje potencialne stranke.
  • Je zelo prilagodljiva oglaševalska platforma.
  • Vidite hitre in pregledne rezultate.
  • Izvedete več o vašem trgu.

Vi že uporabljate Google Ads, ali ze za njih šele odločate? 🤔